Maguk drágák! – egyszerű kifogáskezelés, ha ezt hallod…

Marketingesként természetesen oda figyelsz saját értékesítési stratégiádra és megtámogatod termékedet, szolgáltatásodat. Egy régebbi posztban írtam erről: Miért kerül az annyiba? Keresd vissza a posztot a feedben.

Közel 30 éve értékesítőként kezdtem és a mai napig nagyon szeretem. Sokat tudom kamatoztatni a marketingben is. Jobb helyeken a marketinges aládolgozik az értékesítőknek, hogy jobb eredményeket érjenek el.

Most ez kisebb cégeknél (lehet nálad is) egyszemélyben van a marketinges és az értékesítő. Ez két külön szakma (szerintem), ezért néha nem árt értékesítést tanulni. Amennyiben működik az értékesítés, akkor cseng a kassza, minden szuper. Értékesítés nélkül minden termék és szolgáltatás selejt.

Most egy egyszerű kifogáskezelést mutatok neked, arra a visszajelzésre, hogy “Maguk drágák!”.

Önnek igaza van! Máshol olcsóbb, sőt vannak olyan helyek ahol ingyenes az, amit kínálok. Ha Ön csak ár alapján tud dönteni és nem engedheti meg magának, hogy más szempontokat is figyelembe vegyen, akkor szívesen ajánlok Önnek legalább 2 olyan céget, akik olcsók! Ajánljak vagy megvizsgáljuk a többi szempontot, ami Önnek eredményt hozhat?

Megnézzük vállalkozásod marketingjét, ajánlataidat? Kattints és foglalj egy díjmentes időpontot!