Egyszerű szövegírási trükk és hatékonyabb leszel

Érdekel egy egyszerű szövegírási trükk, amivel hatékonyabbá teheted értékesítési szövegeidet?

Ámbár ha rosszul használod többet is árthatsz vele.
Amennyiben már írtál blogposztot, közösségi médiába bejegyzést, akkor ezt vagy ösztönből tetted vagy utána néztél egy pár hasznos tanácsnak.
A hasznos tanácsok egyike, hogy szövegeidben használj számokat, mert jobban megjegyezhetővé teszi az írott anyagot. Amolyan memóriafogasként is használhatod. És itt jön a hiba…

Minap egy marketinges emberke weboldalán voltam és olvastam a Rólam menüpontot. Ott benne volt, hogy 2016 óta foglalkozik marketinggel.

Hoppá! Mi történt?

Az agyam, amit addig a jobb agyféltekém dominált (érzelem, non-verbális kommunikáció, stb.) hirtelen átváltott a bal agyféltekémre (racionális, logikus, stb.) és ELKEZDETT SZÁMOLNI! Ergó kizökkentett az addigi érzelmi folyamatból és elkezdtem emlékezni. Az hány éve is volt, mit is csináltam 2016-ban?

Így elvitte a fókuszt az érzelmi alapú döntésemről a racionális felé. Tudjuk, hogy az emberek érzelmi alapon döntenek és csak utána keresik a logikus okokat, amivel igazolják, hogy mit, miért tettek!

Mit tegyél?

Használd inkább így: 3 éve csak a marketing tölti ki a napomat, 8 éve kifejlesztettem a tökéletes lecsó receptjét és sorra nyerem a versenyeket, 4 év alatt futott fel 0-ról a vállalkozásom, stb.

Ezzel a módszerrel az olvasód robog tovább az érzelmi vonaton, míg a másikkal gyorsan leszállítod és még az is megtörténhet, hogy bizony nem száll vissza.

Hajrá, eredményes megvalósítást!