Marketing alapú, automatizált értékesítési Funneleket tervezünk és építünk, amelyek a legjobb ügyfélélményt adják!

marketing kivitelezes

Az épített automatizált marketinggépezeteink már 100.000.000 Ft + bevételt generáltak a partnereknek!

Az emberek döntéseiket érzelmi alapon hozzák és csak utána keresik a logikus okokat, amivel igazolják, hogy mit, miért tettek!

Vállalkozások, akiknek már rendszerük van

2dig_build_logo_SA
2YR-logo
logo_lash
big_logo
logo_joorg

A PROBLÉMA

Nagyon nehéz ma modern vállalkozást létrehozni, olyan technológiával és folyamatokkal, amik már idejét múltak.

Sok cég kezdi el vállalkozása modernizálását, folyamatainak átalakítását, mert érzik, hogy nem úgy működnek a dolgaik, ahogy az a mai környezetben elvárható lenne. Próbálják feltérképezni az eszközöket, amik automatizálnák a folyamatokat, de mivel nagy a kínálat és minden vállalkozás más, nem tudnak egy komplex működő rendszert létrehozni. Sok esetben a megfelelő marketing tudás sincs meg, ami alapja a jó, valódi ügyfélélményt adó marketing rendszerek kialakításának, folyamatos üzemeltetésének!  Maradnak a félmegoldások és nem, vagy éppen csak működő, egymással nem nagyon komminukáló programok.
Az IDŐ pedig fogy, a megoldás elmarad! 

novekedes_automatizalas

Szeretnéd, hogy vállalkozásod bevételei növekedjenek és ügyfeleid örömmel ajánlják a céged tovább?

MIT TEHETSZ?

  • Felvehetsz egy marketingest, de vajon ért-e minden területhez, ami az eredményes működéshez kell?

    Egyszerre képes megvalósítani és ötleteket gyártani? Kezeli a weblap kódjait és szerkeszti a videókat, miközben a legjobb írott tartalommal tölti meg a felületeket? Van ilyen alkalmazott?

  • Kiadod több alvállalkozónak?

    Már a cég mindennapi működése is figyelmet kíván. Alkalmazottak, beszállítók, napi ügymenet. Ezek után ember legyen a talpán, aki még a szerteágazó, egy-egy részfeladathoz értő marketing alvállalkozókat is kézben tartja. A külön-külön álló költségekről már nem is beszélve.

  • Megtanulsz mindent egymagad és elkezded megcsinálni önállóan?

    Amennyiben több időd van, mint pénzed, akkor ez egy járható út! Sokakban benne van az érdeklődés a marketing iránt, de a gyorsan változó környezetet, technikákat nem egyszerű követni. A másik, amivel a legtöbbet találkozom, hogy a cégvezetők előtt ott a rózsaszín köd saját vállalkozásával kapcsolatban, hogy "én tudom a legjobban", és elmarad külső kontrol, ami esetleg a helyes irányba terelné a folyamatokat. A beosztott pedig mindig helyeselni fog!

lila_elvalaszto

A MEGOLDÁS

Takaríts meg időt és pénzt a kiszervezés révén, értékesítési csatornáid automatizmusának megvalósításával!

Az Ügyfélút szolgáltatásai

Ügyfélút tervezés

Megvizsgálásra kerülnek azok az érintkezési pontok, ahol ügyfeleid találkoznak cégeddel, akár értékesítési folyamatodban vagy online-offline felületeiden. Megnézzük mire vágynak és mi az a félelem, amiért nem tőled vásárolnak. Megkeressük azokat a pontokat, ahol újra eladhatsz meglévő törzsvevőidnek (kosárérték növelés), valamint hogyan érd el azt, hogy örömmel ajánljanak tovább ismerőseiknek.

ugyfelutmap_v3
funnelyics_szerkeszto

Marketing kivitelezés

A tervezés első lépésétől a komplett kivitelezéseig. Célcsoport meghatározás, tartalom írás, Facebook - Instagram hirdetések beállítása, értékesítési kampány Funnel kialakítása és a szükséges finomhangolások. Mindez azért, hogy vállalkozásodra szabott, működő értékesítési rendszered legyen.

Ügyfélélményalapú, valódi bevételt termelő weboldalak készítése

Ma már nem elég, ha szép színes céges prospektusunkat webesítjük és gyorsan kitesszük a netre. Netán sebtiben összedobunk egy weboldalt, hogy ezt is letudtuk, hiszen vállalkozásunk iránt érdeklődők azonnal "rágugliznak" a neten. Nagyon nem mindegy mit találnak!

Fontosak a színek, a gombok, a szövegek mondanivalója, elhelyezkedése, a menüpont felépítése. Ezek összesége nagyban befolyásolja internetes jelenléted.

kepzes

Szolgáltatásaink legfőbb építőkockái

Kapmánytervezés - Kivitelezés

Az ötlet megszületésétől a kivitelezésen át az utókövetésig megtervezünk és
kivitelezünk marketing kampányokat.

Piackutatás

Piackutatás alatt versenytárs elemzést készítünk, kulcsszókutatást végzünk, hogy
hirdetéseink a lehető legjobb eredményt érjék el és mindig egy lépéssel előrébb legyünk
a versenytársakhoz képest.

User Persona megalkotása

Megalkotásra kerül minden kampány esetén az “ideális vásárló”, minden
fájdalompontjával, igényével, félelmeivel és elvárásaival, mely segít a pozícionálásban
és a kampány sikerességét növeli.

Ügyfélút tervezés

Alapos térképet készítünk az értékesítés folyamatáról, az igény észlelésétől az
újravásárlásig. Ez az ügyfélélmény növeléséhez elengedhetetlen tervezői eszköz.

Közösségi média felületek kezelése

Facebook, Instagram felületek, hirdetések kezelése az online jelenlét növelése és
nagyobb konverzió érdekében.

Content marketing

Nem elég csak posztolni, a bejegyzések értéket kell teremtsen a vevőnek, így lesz hatékony a tartalom.

Landing Page elkészítése, szerkesztése

Ma már nem egyből eladunk, hanem előtte “felmelegítjük” a vásárlót és egy értékesítési folyamaton (tölcséren) keresztül visszük végig. Ennek a folyamatnak az egyik állomása
a Landing Page. (WordPress alapokon)

Automatizáció SalesAutopilot rendszerrel

Teljesen automatizált rendszert készítünk minden kampány esetén. Megrendelő
formok összekötése, hírlevél rendszerrel, számlázó programokkal és fizetési felületekkel (szamlazz.hu, Billingo, Barion, Siplepay). Ez a rendszer az alapja az utókövetésnek, újra értékesítésnek.

Weboldal ügyfélélmény és marketing szempontú átszerkesztése

Egy jól struktúrált, ügyfélbarát weboldal az ügyfélélmény növelése és a bevételnövekedés elérése érdekében elengedhetetlen. (WordPress alapokon)

lila_elvalaszto

ELŐNYÖK

Tarts velünk! Nem tanácsokat osztogatunk, hanem konkrétan megvalósítjuk a megbeszélteket.

Évek óta a marketing tölti ki a napunkat. A legjobb megoldások után kutatunk, miközben teszteljük és alkalmazzuk azokat.
Megértve üzleti modelled olyan marketing rendszert építünk, amely előre visz.
Ellenőrízhető, átlátható, mérhető folyamatok, hogy tisztán lásd együttműködésünk.
Megkapod közös munkánk során a 27 év alatt felépített üzleti kapcsolatrendszerünk is.
elonyok_ugyfelut
lila_elvalaszto

HOGYAN TUDUNK EGYÜTTMŰKÖDNI?

Mivel ügyfeleink többsége hosszú ideig marad partnerünk, általában csak 1 - 3 új ügyfelet tudunk kiszolgálni negyedévente. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy jól megismerjük egymást ügyfeleinkel, szoros összhangban álljunk, és a lehető legoptimálisabb megoldásokat biztosítsuk üzleti tevékenységünk alatt.

01

3vonal

Kapcsolatfelvétel

Itt az oldalon bármelyik "kék" gombra kattintva lehetőséged nyílik arra, hogy felvedd velünk a kapcsolatot, illetve leírd, hogy milyen problémával szembesülsz vagy szerinted miben tudnánk neked segíteni. Ezt követően 2 munkanapon belül válaszolunk az üzenetedre és egyeztetünk a következő lépésről

3vonal

Felmérés

Egy előre egyeztetett telefonbeszélgetés, online megbeszélés (Skype vagy Messenger) vagy akár (lehetőségünk szerint) személyes találkozó alkalmával közösen megvizsgáljuk vállalkozásod, megismerjük az igényeid, problémáid és céljaid, illetve azt, hogy mindezekben hogyan tudunk közösen együttműködni. Ez a beszélgetés általában ~40-50 perc. Díjmentes!

02

03

3vonal

Ajánlat adás

Közös megbeszélésünkön felmértük, hogy melyek azok a tevékenységek, amiket feltétlenül el kell végezzünk vállalkozásodban, hogy növekedési pályára álljon. Ennek a majdani közös munkának az ajánlatát elküldjük részedre.

3vonal

Kutatás

Ajánlatunk elfogadása után kérünk tedd magad szabaddá 1 napra, ahol részletesen szeretnénk megismerni vállakozásod, meglévő ügyfeleid, munkameneted, piacod. Ez alapján indul el együttműködésünk, melynek első lépése piacod és konkurenciád elemzése.

04

05

3vonal

Megvalósítás

A kapott információk alapján felépítjük marketing célod, stratégiád és a hozzá tartozó marketing taktikákat. Amennyiben elfogadod az általunk kidolgozottakat, akkor a kezdetét veszi a fmegvalósítás, 3-12 hónapra.

Egyetértesz a fentebb leírtakkal? Meg szeretnéd oldani, hogy vállalkozásod a maximális profitot megtermelje és neked emellett IDŐT adjon és takarítson meg?

Most ebben a pillanatban nem tudjuk mi mozgat, de azt tudjuk, hogy keresed a megoldást, mert ezeket a sorokat olvasod.
Akkor már csak 1 kattintás kell, hogy átnézzük közösen, személyre szabva céged lehetőségeit!

ÍRJ NEKÜNK!

Hozzájárulok ahhoz, hogy vállalkozásom fejlődését, növekedését segítő legjobb ötleteket az elsők között mutasd meg nekem és juttatsd el a leggyorsabban elektronikus úton részemre.
Elolvastam és Elfogadom az új »Adatkezelési tájékoztatót«, mert tudom, hogy ez is szükséges vállalkozásom eredményes támogatásához.
Ügyfélélmény automatizálás 1
Ügyfélélmény automatizálás 2
Ügyfélélmény automatizálás 3
Ügyfélélmény automatizálás 4
Melyik területet kell azonnal megoldani marketinggel vállalkozásodban?
Többet is bejelölhetsz!
Elérhetőséged

Mi fog történni az űrlap elküldése után?

Miután kitöltötted az űrlapot és megnyomtad a "Keressetek, kell a megoldás!" gombot, a rendszerünk küldeni fog egy visszaigazoló e-mailt.

Ebben a levélben lesz egy link, amely rövid (10+1 feleletválasztós) kérdést tartalmazó cégfelmérőre visz, amit kérünk tölts ki  személyes (vagy Skype-os) találkozónkig. Ez azért szükséges, hogy felkészülve érkezzünk megbeszélésünkre.

A találkozónk időpontját elérhetőségeid beérkezése után, 2 munkanapon belül leegyeztetjük. Ezért kérlek figyelmesen töltsd ki elérhetőségeidet, ne ezen múljon, hogy nem tudjuk felvenni veled a kapcsolatot.

lila_elvalaszto

GARANTÁLJUK

Szakértelemmel és hatékonyan oldjuk meg vállalkozásod marketing szükségleteit, felszabadítva Téged arra, hogy a fontosabb dolgokra összpontosíts!

ugyfelut_garantaljuk
3vonal

01

Kevesebb időt fogsz tölteni aggódással a marketing megvalósítással kapcsolatban, de több időt lesz ügyfeleidre, termékek létrehozására és a vállalkozásod sikeres menedzselésére.

3vonal

02

Heti megbeszéléseinken kiértékeljük és tervezzük a következő folyamatokat, hogy minél hatékonyabban oldjuk meg céged előrehaladását.

3vonal

03

Minden kérdésedre legfeljebb 24 órán belül válaszolunk, ami azt jelenti, hogy gyorsan megkapod a választ és a végeredményt.

3vonal

04

Közös együttműködésünk kezdetétől számított három hónap után a szerződésünk rugalmasan meghosszabbítható vagy felmondható.