MARKETING TANÁCSADÁS

konzultáljunk, hogy gyorsabban előre juss

Egy jó gondoltra, esetleg külső megerősítésre van szükséged?

Biztosan tudod, hogy még a nagy vezetők is körülvették magukat tanácsadókkal. Olyanokkal, akik más szemlélettel, látásmóddal, tudással voltak képesek megvizsgálni egy adott helyzetet.

Ez a mai napig így van!

Bevallom nekünk is vannak külső tanácsadóink, hiszen mi sem értünk mindenhez. Mi jellemzően jogi, befektetés, cégépítés témakörében tartunk fent jó kapcsolatot külsős partnereinkkel, barátainkkal.

Most itt a lehetőség, hogy legyenek jó külsős marketing tanácsadóid!

Marketing tanácsadás 1
Marketing tanácsadás megrendelő
2019 (C) Ügyfélút.hu
Elolvastam és Elfogadom az új » Adatkezelési tájékoztatót «, mert tudom, hogy ez is szükséges vállalkozásom eredményes támogatásához.
Hozzájárulok, hogy a vállalkozásom fejlődését, növekedését segítő legjobb ötleteket, ingyenes anyagokat, akciókat eljuttasd hozzám elektronikus úton.
3vonal_marketing_kivitelezes

Sokszor egy fél mondat, egy gondolat megerősítése is elég, hogy előre lépjünk és nagy teljesítményre legyünk képesek!

Mit adunk konzultációs csomagunkban?

Természetesen együttgondolkodást, odafigyelést.

Ezért, hogy a legjobb tudásunk szerint felkészüljünk tudnunk kell, hogy mik azok a fontos és sürgető kérdések, amelyekre megoldást vársz.

Ezen kérdések elküldésére jelentkezésed után lesz lehetőség, melyről válasz e-mailunkban tájékoztatunk.

Technikai információ


Találkozó helye:

amennyiben Gyulán vagy 25 km-es körzetében lesz a találkozó, akkor személyesen tudunk beszélgetni. Ha ennél távolabb, akkor lehet Skype vagy Messenger, amelyik Neked jobban megfelel.
Természetesen ha mindenképpen ragaszkodsz a személyes megbeszéléshez, akkor 45 Ft/km útiköltség terheli a találkozó díját (oda-vissza kilómétert számolunk Google térkép szerint).

A visszaigazoló e-mailben lesz benn a Skype és Messenger elérhetőségünk.

Befektetésed:

50.000 Ft - ez 3 alkalmat foglal magában és egy alkalom 90 perces. Ezt a keretet előre egyeztetett időpontban tudod felhasználni 6 hónapon belül! Vállalkozásunk AAM!